Kate Bosworth maakt Topshop-festivalkleding

Hold your horses! Kate Bosworth is aan de slag gegaan met een heuse festivalcollectie voor Topshop.

Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Want als er iets razendsnel gaat uitverkopen is het wel betaalbare kledij van Kate Bosworths hand. Ook Topshop-baas Sir Philip Green kreeg dat in de smiezen en trok de actrice aan de modische mouw voor een festivallijn.

 

KATE 2.0
Missie Kate 2.0 dus, na die knallende Topshop-collecties van Kate Moss. Helemaal uit de lucht vallen komt de samenwerking trouwens niet, aangezien Kate Bosworth er eerder al uitfloepte (foutje, bedankt) dat ze ‘een beetje met Topshop aan het werken was’. Daarnaast bracht ze met Kerst een single uit voor de modeketen en opende ze de megastore in Los Angeles. Ach, wat een fraaie moderomance.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Zien! Celebs @ Coachella 2013 >

 

Gelukkig kunnen wij nu dus ook een graantje meepikken en ons hijsen in knappe festivalitems. Als er iemand immers hot op Coachella verschijnt is het Kate B. wel. De 30-jarige Amerikaanse gaf ons afgelopen weekend al een sneak-peek, door zich te hullen in haar ontwerpen tijdens Coachella, die over een maand in de (digitale) schappen liggen. 

      

TOPSHOPS FESTIVALPROJECT

Aan Style.com verklapt Kate: ‘Het designteam en ik dachten heel veel aan het festivalseizoen, en zeker met deze collectie, de California Girl. Uiteraard is de perfecte plaats om deze kleding te dragen dan ook Coachella.’

 

Kates noeste arbeid maakt deel uit van Topshops festivalproject; een campagne waarbij ‘muziek, kleding, film, reizen en de sfeer van Britse festivals bijeen komen’. Wij zijn fan.

 

Inspiratie: alle knappe kapsels @ Coachella 2013 >