Daft Punk X Saint Laurent Music Project

Ook het Franse elektroduo Daft Punk is gestrikt voor Saint Laurent Paris’ Music Project.

Meest gelezen

Glitters, gitaren, helmen, smokingjasjes; enkele ingrediënten van de nieuwe shots van het muzikale project van Saint Laurent Paris. Na muziekgrootheden als Marilyn Manson en Courtney Love heeft Hedi Slimane (Saint Laurents creative director) nu ook Daft Punk (Thomas Bangalter en Guy-Manuel de Homem-Christo) voor zijn camera weten te strikken.

 

Lees hier meer over het Saint Laurent Music Project >

 

Advertisement - Continue Reading Below

De samenwerking tussen Daft Punk en Slimane begon oktober vorig jaar, toen tijdens Slimanes catwalkdebuut voor Saint Laurent Paris een soundtrack van vijftien minuten uit de speakers blies. Juist: Daft Punk was verantwoordelijk voor het muzikale hoogstandje dat het gemaskerde duo speciaal voor de gelegenheid maakte.

 

LE SMOKING
In ruil heeft Slimane achter de tekentafel plaatsgenomen om de podiumoutfits voor de Fransozen te ontwerpen. De eerste beelden van outfits werden tijdens Coachella Festival, afgelopen weekend, aan het publiek geshowd tijdens de première van de videoclip van Get Lucky. Geen stoffige pakken dus, maar high tech mode. Slimane heeft het duo in iconische smokingjasjes gestoken, bezaaid met zwarte glitters en edelstenen.

Meest gelezen

 

Wie-o-wie waren er allemaal aanwezig tijdens het eerste Coachella Festival-weekend? >

 

Daft Punks hagelnieuwe plaat Random Access Memories, het vierde studioalbum van de Parijzenaren, zal 17 mei gelanceerd worden. Wij kunnen niet wachten. Voor nu moet je het doen met de eerste single Get Lucky, featuring Pharrell Williams en Nile Rodgers. In de clip schitteren dus ook Slimanes zwarte custom made 'Le Smoking' jasjes.

 

DAFT PUNK - GET LUCKY

 

SAINT LAURENT MUSIC PROJECT / DAFT PUNK