Moda Operandi lanceert punkcollectie

Helemaal in de stijl van de expositie 'Punk: Chaos to Couture' lanceert Moda Operandi een wel hele bijzondere capsulecollectie.

Moda Operandi (je weet wel, die site waar je de looks rechtstreeks van de catwalk kunt bestellen) is de belangrijkste underwriter van de expositie Punk: Chaos to Couture, die deze zomer te zien zal zijn in het Metropolitan Museum of Art in New York. En dat bracht het team achter de webshop op een idee. Waarom niet in de stijl van deze expo een limited edition capsulecollectie aanbieden?

 
GODMOTHER OF PUNK
Zo gezegd, zo gedaan. Twaalf designers en merken creëerden exclusief voor de website enkele speciale stukken. Denk: op punk geïnspireerde kleding, accessoires en objets d'art. Zo kroop Eddie Borgo achter de tekentafel voor hand-studded T-shirts, creëerde Givenchy een chiffon met leren cape en ontwierp the godmother of punk Vivienne Westwood twee tartanjurken met korset. Andere namen die voor Moda Operandi in de designpen klommen zijn onder andere Dolce & Gabbana, Rodarte, Prabal Gurung, Moschino en Balmain.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Beyoncé is benoemd als erevoorzitter van het jaarlijkse MET gala >

 
Lauren Santo Domingo, medeoprichter van de website, onthult aan WWD dat de capsulecollectie 'vrouwen de kans geeft om de spirit van punk vast te leggen met items die balanceren tussen high fashion en rebellie.' Klinkt als iets dat je moet zien. En dat kan, vanaf 2 mei, op modaoperandi.com.

 
Model Suki Waterhouse exposeert haar fotografie in Londen >