Melissa voor Forever 21

Het jongere zusje van schoenenmerk Melissa, Mel, heeft in samenwerking met Forever 21 een kekke capsulecollectie gelanceerd.

Dat Melissa van een samenwerking houdt, is inmiddels wel bewezen. Eerder tekenden Vivienne Westwood, Jean Paul Gaultier, Jason Wu en laatst nog Karl Lagerfeld een contract met het merk. Nu gaat ook de jongere lijn Mel een kruisbestuiving aan, en wel met de Britse modeketen Forever 21.

 
MEL FOR FOREVER 21
Net als haar grote zus staat ook Mel bekend om haar innovatieve gebruik van kunststof in duurzame, fashion-forward footwear. Deze capsulecollectie is geen uitzondering en bestaat uit zes verschillende stijlen jelly-sandalen en slip-ons in allerlei kleuren en vormen. De studs, strikjes en vrolijke kleuren – waar Forever 21 om de hoek komt kijken – geven de stappers hun jonge uiterlijk – precies waar de modeketen voor staat.

Advertisement - Continue Reading Below

 
De 100% recyclebare schoenen zijn ook nog eens stikvoordelig. Prijzen variëren van € 15 tot € 17,50. Ja, echt. Eén klein nadeel: die Nederlandse Forever 21-winkel is er nog altijd niet. Maar je kunt altijd een retourtje Antwerpen of Londen boeken, waar de winkel wél te vinden is.

 
Ook leuk in Antwerpen: de Contemporary Fashion Days >