Zien: livestream MET Gala 2013

Kijk live mee naar de jurkenparade van het MET Gala 2013.

Het MET Gala, ofwel het Costume Institue Gala, is één van de grootste jaarlijkse mode-evenementen, dat ter ere van de opening van een nieuwe mode-expositie in het New Yorkse Metropolitan Museum of Art wordt georganiseerd. Dit jaar (op 6 mei) is dat de tentoonstelling Punk: Chaos to Couture, Beyoncé is erevoorzitter, heel celebville incluis modeontwerpers en modellen is uitgenodigd en jij kunt vanaf de bank meekijken.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Wat zou erevoorzitter Beyoncé Knowles dragen naar het MET Gala? >

 

Heb je geen uitnodiging gekregen? Niet getreurd dus. Net als vorig jaar wordt de rode loper van het MET Gala immers gefilmd en live gestreamd via de website van het museum. Je kunt zo niet alleen spotten wie wat draagt (wat natuurlijk de grote hamvraag is), model Hilary Rhoda en Vogue US’ William Norwich slepen ook de ene na de andere beroemde kop voor de camera voor een kort interview. Ze knopen onder andere een gesprekje aan met actrice Rooney Mara, Moda Operandi-founder Lauren Santo Domingo, Givenchy’s hoofdontwerper Riccardo Tisci en Vogue US-hoofdredacteur Anna Wintour.

Meest gelezen

 

Ook op de gastenlijst van het MET Gala 2013 vind je o.a. Kristen Stewart, Emma Stone, Gwen Stefani, Rihanna, Pharrell Williams en naar verluidt Kanye West en een zwangere Kim Kardashian. Je begrijpt: dit mag, kan en wil je niet missen.

 

Ga in de nacht van maandag 6 mei op dinsdag 7 mei om 0.30 uur (Nederlandse tijd) klaarzitten en surf via je computer, laptop of tablet naar www.metmuseum.org/metgala.

 

Moda Operandi lanceert een limited edition capsulecollectie ter ere van het MET >