Nieuwe Jan Taminiau Postbag-collectie

Hoe leuk: Jan Taminiau geeft zijn iconische Postbag-collectie een koninklijk tintje.

Meest gelezen

Jan Taminiau heeft de afgelopen tijd bepaald niet stil gezeten. Sterker nog, de modeontwerper heeft vermoedelijk de afgelopen maanden zo ongeveer non-stop in zijn atelier gezeten. Niet alleen om dé jurk van Máxima (och, wat was-ie mooi) te ontwerpen en in elkaar te zetten, maar hij hield zich ook bezig met een ander project rondom onze nieuwe Koning en Koningin. Zo eerde hij gisteren het kersverse Nederlandse koninklijke paar met een heuse modeshow tijdens de boottocht. En met die show lanceerde hij een nieuwe limited edition Postbag-collectie.
         
VIVA ARGENTINA
De collectie bestaat uit twee Postbag-jasjes: één voor heren en één voor dames. Het herenjasje draagt de Nederlandse vlag en het damesjasje draagt de Argentijnse vlag. Juist, eentje voor Koning Wim-Lex en eentje voor Koningin Máxima, dus. Aaahw!
       
Het is niet geheel toevallig dat Taminiau juist koos om de Postbag-collectie een nieuw (en koninklijk) tintje te geven. Je kunt het je vast nog herinneren: Máxima droeg tijdens de opening van de Arnhem Mode Biënnale in 2009, de Postbag-jas.
      
Mocht je zo’n jasje willen hebben, ze zijn via de website van Jan Taminiau te koop voor € 1050.
       
En dit droegen de koninklijke gasten gisteren >
  

Advertisement - Continue Reading Below