Chloe Green X Topshop III

Voor de derde keer alweer lanceert Chloe Jade Green een accessoire- en schoencollectie bij Topshop.

Niet zo moeilijk, als je vader Topshop-baas Sir Philip Green is. Maar deze keer gaat de kersverse ex van Marc Anthony – de twee gingen vorige week uit elkaar – een stapje verder, en hoopt ze ook Amerika te veroveren met haar schoenen met kenmerkende jadegroene zool.

 
DE HOOGTE IN
Dat debuut pakt ze goed aan. Zo stak ze eerst de grote plas over om te kijken wat meiden daar graag dragen als ze uitgaan. En wat blijkt? Hakken zijn er enorm geliefd. Komt dat even goed uit, want dat is precies het type schoen dat Chloe graag ontwerpt. En dus zullen er vanaf eind deze maand met spikes bezette pumps, sneakerwedges en nog veertien andere schoenontwerpen in de Amerikaanse schappen liggen.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Charlotte Olympia en Tom Binns creëerden ter ere van de MET-tentoonstelling Punk: Chaos to Couture een speciale capsulecollectie >

 
Goed nieuws, want natuurlijk komen de schoenen, sieraden en sjaals ook gewoon in de digitale rekken van Topshop op 30 mei. Dus mocht je wat hoogte in willen smokkelen (de hoogste hak is 12,5 cm!) of vul je gewoon graag je zomergarderobe aan, dan weet je waar je moet zijn. Hou de website van Chloe Jade Green in de gaten voor meer informatie.

 
Sneak-peek: Gisele Bündchen is het nieuwe gezicht van H&M >