Cécile @ Chanel in Singapore

De paus woont in Rome, en Chanel showt in Parijs - meestal dan, want één keer paar jaar maakt Der Kaiser een uitstapje naar een zonnig oord om de Chanel Cruise Collectie te showen. Aanstaande donderdag is het zover in Singapore, vandaar dat er vanaf vandaag journalisten en modellen worden ingevlogen om erbij te zijn. De uitverkorene namens Nederland is ELLE 's Cécile Narinx. Voor ELLE.nl houdt ze een blogje bij.

Meest gelezen

'Na een uiterst soepele vlucht (businessclass, allervriendelijkste stewards, languit slapen en Searching for Sugar Man & The Perks of Being a Wallflower kijken) komen Chanel Benelux pr-dame Cathy en ik aan in Singapore, waar het al namiddag is. Snoeiheet is het ook, maar net als het fabuleuze zwembad van The Mandarin Oriental naar ons begint te lonken barst een oorverdovend onweer los, compleet met uitsloverige bliksem.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Gelukkig is het droog als 'savonds de welkomstcocktail begint. Geen Karl en entourage nog, wel veel pers en pr uit de hele wereld. Mijn collega-hoofdredacteur van ELLE Canada waarschuwt voor de knokkelkoorts die nogal heerst hier, en dat die wordt overgebracht door muskieten met zwartwitte poten. Très Chanel! We zullen oppassen morgen, maar eerst proeven we uitgebreid van de lokale specialiteiten. Life is gooood!'
  

Meest gelezen

Zien: deze celebs waren bij de Chanel Cruise Collection 2013-show >

  

Wat trekken we aan om te pimpelen in die hitte?
Wijde blouse van COS, rok van Zenggi, schoenen van Maje, tas van Misibaba, sieraden &Other Stories

Advertisement - Continue Reading Below

  

Uitzicht hotel, voorbode van onweer

  

Niks nasi sambal bij, hier is het Aziatisch eten fingerlickin' good!

  

A pool with a view. Helaas nog geen spoor van Karl...

  

Welkomstpost in de hotelkamer.