Hedi Slimane X The Rolling Stones

Hebben! Hedi Slimane’s tourgarderobe voor Rolling Stones-gitarist Keith Richards.

De geruchten deden al even de ronde, maar de kogel is nu door de kerk: Saint Laurent Paris’ Hedi Slimane heeft de touroutfits van Keith Richards ontworpen. Plus: de tourgarderobe zal binnenkort te koop zijn in Saint Laurent Paris-winkels wereldwijd én online.

 

EEN KEITH-JE
Hedi Slimane heeft een serie kledingstukken ontworpen, die de 69-jarige rocker zal dragen op het podium van de tour The Rolling Stones: 50 Years and Counting. In de collectie: zijden sjaals, T-shirts, een leren gilet (dat Keith hiernaast op de foto draagt) en een jack. De items heten stuk voor stuk ‘Keith’, ter ere van de legendarische gitarist.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Het is niet de eerste keer dat Slimane achter de tekentafel heeft plaats genomen voor een Rolling Stone. Voor eerdere tours van de oude rockers ontwierp Hedi de podiumoutfits van frontman Mick Jagger.

 

HEDI HARTJE MUZIEK
Dat Hedi Slimane een voorliefde voor muzikanten heeft, is meer dan bekend. Naast de campagnefoto’s van Courtney Love en Marilyn Manson voor Saint Laurent Paris, ontwierp de creatief directeur de podiumoutfits van het Franse elektroduo Daft Punk. Welk muzikaal talent binnenkort aan Slimanes lijstje zal worden toegevoegd? We houden je op de hoogte.

Meest gelezen

 

Zien: de sparkly smokingjasjes van Daft Punk >

 

THE ROLLING STONES & GWEN STEFANI - WILD HORSES