Video: Rihanna voor River Island II

Duik mee achter de schermen bij de making-of van Rihanna's tweede collectie voor River Island.

Meest gelezen

In de video horen we RiRi's hit Phresh Out the Runway heel toepasselijk (en natuurlijk niet geheel toevallig) op de achtergrond en zien we de zangeres discussiëren achter de tekentafel met het River Island-designteam. En last but not least krijgen we een flinke scoop van wat we kunnen verwachten van Rihanna's tweede collectie voor de Britse modeketen. Van een trui met haar foto als print tot nog veel meer moois.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Hoe die eerste Rihanna voor River Island-collectie er ook al weer uit zag? Zo >

 
TIE-DYE EN BLOEMEN
Net als bij de eerste collabo was Rihanna ook nu weer enorm betrokken bij het proces. De eerste versie van een tie-dye jumpsuit die ze in het filmpje aantrekt wordt niet zomaar goedgekeurd. 'Kan de capuchon niet wat stijver? Zelfs schoudervullingen zouden al beter zijn.' Verder te zien: shorts met mouwen (als van een trui) om de middel geknoopt (een variant op wat we in de vorige collectie ook al zagen), roze en zwarte basic jurkjes, items met bloemenprints en – natuurlijk – hoge hakken.

Meest gelezen

 
KLEDING VOOR FAT DAYS
Ook onthult de ster in het filmpje waarom ze aan het ontwerpen sloeg. 'Ik wilde items die ik zelf zou dragen, (…) ik zag dingen in de rekken hangen die geweldig waren, maar die net iets meer 'mij' zouden kunnen zijn,' jubelt ze. 'Misschien konden ze wat langer zijn, of juist wat korter, wat meer seks appeal of juist wat minder. Ik wilde kleren maken voor fat days; dingen die ik zelf zou willen dragen. Ik was egoïstisch. Hopelijk hebben mijn fans en de mensen die bij River Island winkelen dezelfde smaak.' Bekijk hieronder met eigen ogen de video.

 
Aan het einde van deze maand (25 mei om precies te zijn) ligt de tweede Rihanna for River Island-collectie in de winkel.
 
RIHANNA FOR RIVER ISLAND II – MAKING-OF