Karlie Kloss ontwerpt spijkerbroeken

Karlie Kloss helpt bezitters van lange stelten uit de brand met haar ‘zelfontworpen’ jeans voor denimmerk Frame.

Meest gelezen

Langebenenmodel bij uitstek, Karlie Kloss (1.80m schoon aan de haak), sloeg de handen ineen met het Londen-based denimmerk Frame voor een stel eigen spijkerbroeken. Ik ben irritant lang, dus een broek vinden die past is iets waar ik al mijn hele leven mee struggle,’ verklaart het Victoria’s Secret-model haar samenwerking met Frame. ‘Mijn geheim wat betreft het dragen van te korte jeans is ze te combineren met laarzen. En ik was erg goed in de hoogwatertrend voor zolang dat door de beugel kon. Pas toen ik op mijn vijftiende begon met modellenwerk kwam ik erachter hoe het is om goed passende kleding te dragen.’

Advertisement - Continue Reading Below

 

SPIJKERGOED DUO
Twee broeken heeft Karlie voor ons in petto, die in juni dit jaar gelanceerd zullen worden. Een lichte skinny jeans en een donkere highwaisted flared jeans (like!), beide voorzien van een whopping 102 cm aan binnennaad. Én extra hoge waistband, want, zo vindt ook Karlie, niets zo erg als een jeans die je laat moonen wanneer je bukt.

 
Jens Grede, één van Frame’s creatief directeurs en een goede vriend van Karlie, hoopt op een klein gat in de markt. ‘Ik ben er van overtuigd dat er lange vrouwen zijn die heus wel een spijkerbroek kunnen vinden die past, maar in ieder geval hebben wij het perfecte paar gemaakt voor Karlie,' laat hij weten. 'She’s set for life!

Meest gelezen

 
De Frame Denim Forever Karlie jeans collaboration ligt zoals gezegd vanaf de eerste week van juni in de (digitale) schappen, o.a. die van Net-a-Porter. Voor de skinny betaal je € 161, voor het flared exemplaar € 169.

 

Zien! De tweede collectie van Rihanna voor River Island - alle beelden! >