Calvin Klein verandert naam

Nadat de ready-to-wear van Yves Saint Laurent onder de naam Saint Laurent Paris verderging, heeft nu ook Calvin Klein een naamsverandering in petto; ck, de immer herkenbare afkorting van Calvin Klein, is niet meer.

Calvin Klein heeft een mededeling van huishoudelijke aard voor ons. De diffusion line ck Calvin Klein (accessoires en sportswear) zal vanaf najaar 2013 door het leven gaan als Calvin Klein platinum label en dus ook herkenbaar zijn aan een platina label in de items. Kleine aanpassing, groot verschil. Want deze lijn zal nu náást Calvin Klein Collection en Calvin Klein white label (waar Calvin Klein Jeans en Calvin Klein Underwear op hun beurt onder vallen) komen te staan. Zodat er drie grote hoofdlijnen ontstaan. Volgt u het nog?

Advertisement - Continue Reading Below

 

Zien: Alexander Skarsgård & Lara Stone in Calvin Klein-shortfilm >

 

UMBRELLA-ELLA-ELLA
Het doorvoeren van deze verandering zal deze herfst starten bij de horloges en sieraden. De rebranding is onderdeel van een strategie om alle Calvin Klein-merken onder één grote paraplu te verenigen en daarmee verdere groei, onder andere in de lifestylebranche, te stimuleren. Wel zullen de drie categorieën hun eigen distributie en advertising voeren.

 
Kleine pleister op de wonden voor fans van het jarenoude beeldlogo: de parfums CK en CK One zullen wél hun naam behouden.

 

Nieuwe zomergeur: CK One Summer >