Christy Turlington vervangt Lara Stone

Calvin Klein-routinier Christy Turlington Burns poseert weer voor Calvin Klein Underwear.

Supermodel Christy Turlington Burns kruipt in Lara Stone’s slipje. Uhm… ze neemt de honneurs waar als gezicht van de onderbroekencollectie van het Amerikaanse modehuis, bedoelen we dan.

 
En dat betekent dat Lara Stone post-bevalling even rustig kan ademhalen (lees: niet zoals een Doutzen, Miranda of Alessanda een week later alweer in de gewichten hoeft te hangen om die gruwelijk perfecte modellen-bod weer terug te krijgen). Fiew.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Op zondag 5 mei beviel Lara Stone van haar eerste kindje >

 

OUDE BEKENDE

Ho, stop. Is Christy niet inmiddels alweer een jaartje of…? Inderdaad, 44. Maar dat weerhoudt de nog immer mooie moeder van twee er niet van uit de kleren te gaan voor de herfst 2013-collectie van Calvin Klein. Bovendien: Christy was ooit al één van de eerste gezichten van Calvin Klein Underwear. Appeltje-eitje dus.

 

Trouwens, ook voor Calvin Kleins Eternity- en Contradiction-parfum, Calvin Klein Jeans en Calvin Klein Swimwear ging de Amerikaanse schone al eens op de kiek. Tegenwoordig houdt ze zich meer met maatschappelijke kwesties bezig dan dat ze zwoel in lenzen loert. Zo riep ze onder andere Every Mother Counts in het leven, een organisatie die de gezondheid van vrouwen en meisjes wereldwijd wil verbeteren en onnodige sterfte bij zwangerschappen en bevallingen probeert te voorkomen.  

 

Voor de nieuwe Underwear-campagne werd Christy overgevlogen naar Vieques, Puerto Rico, waar ze, voor het eerst in haar hele carrière, voor de camera van beroemd modefotograaf Mario Sorrenti kroop. Het eindresultaat van de uitgebreide mediacampagne die voor september 2013 op stapel staat, laat helaas nog even op zich wachten…

 

Calvin Klein kondigde onlangs ook een naamsverandering aan >