Zien: Kate Bosworth voor Topshop

Eindelijk! De beelden van de gloedjenieuwe Topshop-collectie van de hand van Kate Bosworth.

Meest gelezen

Dat Kate Bosworth en Topshop twee handen op één buik zijn, wisten we natuurlijk allang. De actrice slash model slash zangeres wordt met regelmaat gespot in items van de Britse modeketen, nam met Kerst een single op met Topshop en ze kreeg ook nog eens de eer om de megastore in Los Angeles te openen afgelopen februari.

 
ULTIEME FESTIVALOUTFITS
Het is dan ook niet zo gek dat Topshop-baas Sir Philip Green Kate B. eens aan haar mouwtje trok voor een samenwerking. Of eigenlijk was het andersom, onthult creatief directeur Kate Phelan aan ELLE UK. 'Ze was met ons aan het werk aan het Kerst-project, toen ze de volgende dag langskwam met allemaal te gekke beelden en referenties en met ons deelde hoe haar ultieme festivaloutfits eruit zouden zien.'

Advertisement - Continue Reading Below

 
KATE'S BOHO-STIJL
Hoe die er dan uit zien? In de zestien stuks tellende collectie zit onder andere een tweekleurige geruite bloes, een cropped top, een bloemenhaarband, kanten shorts, een zwarte jurk met doorschijnende rok, laarsjes met gespen en een gilet in boho-stijl, waarin ze al trots rondliep op Coachella vorige maand

 
Een collectie is niet het enige waar Topshop mee komt om het festivalseizoen te vieren. Ze zullen vanaf het einde van deze maand een aantal geheime pop-up gigs lanceren, waar opkomend talent zal optreden. Random geselecteerde klanten zullen worden uitgenodigd voor deze evenementen die over de hele wereld worden gehost.

Meest gelezen

 
Benieuwd geworden naar de items van de hand van K-Bos? Bekijk het sfeervolle campagnefilmpje – dat natuurlijk weer is geschoten door Kate's verloofde Michael Polish – gauw hieronder. Elk item dat je ziet zit ook daadwerkelijk in de collectie, dus zoek je favorieten alvast uit.

 
THE ROAD TO COACHELLA