Zien: Livestream AmfAR Gala-catwalkshow

Op de eerste rij bij de Ultimate Gold Collection Fashion Show van Carine Roitfeld op het Cannes Film Festival? Dat kan! Op het moment suprême op 23 mei gaat LoveGold het namelijk livestreamen.

Ieder jaar wordt het AmfAR Cinema Against AIDS Gala gehouden. Door ontwerpers, celebs en ander bekend volk wordt er dan zo veel mogelijk geld verzameld voor onderzoek naar HIV en aids. Ditmaal viert het gala haar twintigste verjaardag. En dan moet er uiteraard goed uitgepakt worden.
   
GOLDEN GIRLS
Een hoogtepunt van het AmfAR Gala is de catwalkshow die modebeest Carine Roitfeld voor het tweede jaar weer samen met Naomi Campbell host. Roberto Cavalli coördineert de aankleding van de catwalk. Dit keer krijgt de show het het thema ‘Gold’ en heet daarom de Ultimate Gold Collection Fashion Show. Het spektakel is een eerbetoon aan de iconische actrice Elizabeth Taylor. Voor de show zijn veertig topmodellen opgetrommeld, waaronder Alessandra Ambrosio, Lily Donaldson, Karlie Kloss en Rosie Huntington-Whiteley. Die allen worden gehuld in custom made gouden jurken van Burberry, Tom Ford, Dior, Gucci en Alexander McQueen.
   
Lees hier meer over de catwalkshow Ultimate Gold Collection Fashion Show en het AmfAR Gala 2013 > 
      
LIVESTREAM
Nieuw dit jaar is dat de catwalkshow in Cannes deze editie géén ver-van-je-bed-show is. Sterker nog: je zit op de eerste rij. Figuurlijk dan. Met de livestream van sponsor LoveGold maak je de hele show mee, van het begin tot het eind plús behind the scenes-beelden. Heb je een stukje gemist? Dan spoel je toch gewoon terug. Ideaal. Zet de champagne dus vast koud en hou de avond van donderdag 23 mei vrij. Het festijn vindt plaats op LoveGold.com en begint rond de klok van 20.00 uur.
   
HET IS AL GOUD WAT BLINKT
Nog een leuk weetje. LoveGold, een initiatief van World Gold Council, is een online community die ontstond als eerbetoon aan gouden juwelen en is de sponsor van Roitfelds catwalkshow. Speciaal voor de show creëerden juwelenontwerpers Eddie Borgo, Pamela Love en andere grote namen, gouden sieraden en accessoires die de veertig, in goud gehulde modellen van Roitfeld zullen dragen. En na de show zijn die sieraden op een made-to-order-basis, dus alleen op aanvraag, te koop op de website LoveGold.com.
  
Wie droeg wat tijdens de openingsfilm The Great Gatsby @ Cannes Film Festival 2013? >  

Advertisement - Continue Reading Below