Nieuwsflits: Cara & Leo, vintage Versace & meer

Kort, kort, kort. Wat vandaag de beauty- en modeheadlines haalde: liep Leo een blauwtje bij Cara? Gwyneth Paltrow is het gezicht van Hugo Boss’ nieuwste geur, vintage Gianni Versace-items te koop en het beeld van de Loewe X Junya Watanabe-collectie.

Meest gelezen

CARA ZEGT NEE TEGEN LEO

Liep Leo een blauwtje bij Cara? Als we The Sun mogen geloven kon ‘old sport’ Leonardo DiCaprio tijdens de première van The Great Gatsby in Cannes zijn ogen niet van Cara Delevingne afhouden, maar gaf het 20-jarige Burberry-model duidelijk niet thuis. ‘He tried every trick in the book and apparently kept lunging for her but she kept dodging them,' wist een bron aan The Sun te vertellen. Uiteindelijk zou Cara hem wel haar nummer hebben gegeven, maar zou ze hem ‘too forward and too old’ vinden. Leo had eerder al relaties met modellen Gisele Bündchen, Bar Refaeli, Erin Heatherton, Madalina Ghenea en Kristen Zang.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Doutzen voor H&M; wij hebben de campagnevideo! >

 

GWYNETH VOOR BOSS PART II
Na Boss Nuit Pour Femme komt… juist: Boss Jour Pour Femme. En dus mocht Hugo Boss-gezicht Gwyneth Paltrow voor de tweede keer komen opdraven voor een parfumcampagneshoot. De little black dress van de vorige campagne maakte toepasselijk plaats voor een witte top, Guy Aroch werd op de schouder getikt voor de foto en regisseur Jordan Scott schoot de campagnevideo. De bloemige slash fruitige rieker voor overdag zal midden juli in de schappen liggen. Hou ELLE.nl in de smiezen voor meer info.

Meest gelezen

 

VINTAGE VERSACE
De experts van de Amerikaanse vintage webshop Resurrection bieden vanaf vandaag vintage kleding en accessoires van de hand van wijlen Gianni Versace uit de jaren tachtig en negentig aan op online kunst/juwelen/designerkleding-marktplaats 1stdibs.com. Veiligheidsspelden, metallic kleuren, leer, franjes; alle items zijn afkomstige uit iconische collecties van de overleden Versace-designer. Kost (flink) wat duiten. Maar dan heb je wel een collector’s item te pakken. Ze verschepen ook naar Nederland.

 

LOEWE X JUNYA WATANABE

En toen was er beeld. Van de designersamenwerking van het Spaanse merk Loewe en de Japanse ontwerper Junya Watanabe. Deze Spaans-Japanse eenmalige capsulecollectie bestaat uit tassen en ready-to-wear-items (dames en heren) gemaakt van Spaans leer en Japanse denim met veel patchwork-details en een punky randje, zo kondigden we eerder al aan. De samenwerking is mede tot stand gekomen dankzij de Japanse en Spaanse regering, ter bevordering van de culturele, economische en sociale band tussen de twee landen – zo kan het dus ook. En vandaag is er beeld van de collectie vrijgegeven, zie hieronder. Vanaf september zullen alle items in de schappen hangen.

 

Zien: de Junya Watanabe a/w 2013-show @ Parijs Fashion Week >

 

Links: Gwyneth Paltrow voor Boss Jour Pour Femme, rechts: Loewe X Junya Watanabe