Comme des Garçons X Converse Play

Steel de show met deze bijzonder modische stappers aan je voeten.

Voor de derde keer sloegen het Japanse label Comme des Garçons en sneakergigant Converse de handen ineen voor een capsulecollectie. Geen Chuck Taylor-model deze keer. De twee bedrijven kozen ervoor om het bekende Comme des Garçons-hartje op het sneakermodel Pro Leather te plakken.
 
A TRUE ROMANCE
De kleine collectie, genaamd Comme des Garçons PLAY x Converse Pro Leather, bestaat uit vier modellen. Bij de twee hoge modellen kies je uit wit met zwarte hartjes, of andersom. De lage stappers zijn opgevrolijkt met de rode figuurtjes op een zwarte of witte achtergrond. En die hartjes vind je overal terug; aan de voorkant, de achterkant, binnenin de schoen. Converse en Comme des Garçons hebben het patroon speels gehouden, om de creatieve spirit van beide labels terug te laten keren in de stappers.
 
Benieuwd geworden? Bekijk de hele collectie op Doverstreetmarket.com, waar de collectie uiteindelijk ook te koop zal zijn. Zorg dat je op 28 mei klaar zit met de F5-toets binnen handbereik, want dan komt de collectie online. Voor € 111 heb je een laag model in de kast staan, een hoog model gaat de (digitale) winkel uit voor € 117.
 
Kate Moss bezocht Stella McCartney in Azië, Salvatore Ferragamo's leven is omgezet tot stripverhaal en Jessica Chastain mocht als eerste het Bvlgari-collier ná Elizabeth Taylor dragen. De highlights uit het nieuws van vandaag >

Advertisement - Continue Reading Below