Nieuwsflits: Gisele & Beyoncé

Ze heeft al heel wat campagnes (mét Photoshop) op haar naam staan, maar toch streeft Gisele Bündchen naar een Photoshop-loze samenleving. En Beyoncé prijst verhuur van designerjurken aan. Nieuwsflits!

> Na een shoot met creatief directeur Johan Lindeberg van BLK DNM van slechts twee uur, waarbij ze zonder make-up en haarstyling voor de camera verscheen, was Gisele om. Als het aan het best betaalde topmodel ligt, wordt er nog maar weinig Photoshop gebruikt in modecampagnes en andere fotoshoots. 'Ik hield van zijn aanpak, omdat ik vind dat vrouwen echt en rauw zouden moeten zijn. Dat gebeurt niet echt meer [in fotoshoots, red.],' legt ze uit aan Fashionista.com. 'Ik hou van dat gevoel, ik bedoel, we zijn vrouwen. Onze imperfecties maken ons uniek en mooi. Hij [Johan Lindeberg, red.]  snapt dat. Hij probeert je niet te retoucheren of je in een beter licht te zetten.' Way to go, Gisele!
 
> Een stilist nodig? Probeer Beyoncé. Jazeker, je kan je in kleding hullen die Queen Bey heeft geselecteerd. Ze heeft namelijk voor de website Rent the Runway, waar je designerjurken voor een schijntje van de aankoopprijs kunt huren, haar favorieten uitgezocht en verzameld in 'The Beyoncé Boutique'. Bekijk Mrs. Carters selectie op www.renttherunway.com. Helaas is het (nog) niet mogelijk om te jurken laten verschepen naar een bestemming buiten de Verenigde Staten.
 
Kate Moss bezocht Stella McCartney in Azië, Salvatore Ferragamo's leven is omgezet tot stripverhaal en Jessica Chastain mocht als eerste het Bvlgari-collier ná Elizabeth Taylor dragen. Meer highlights uit het nieuws van vandaag >

Advertisement - Continue Reading Below