Tilda Swinton voor Chanel: het beeld

Zien! Een prachtige Tilda Swinton op Chanels Métiers d'Art-campagnebeelden.

Meest gelezen

In februari bereikte ons het breaking news dat Karl Lagerfeld zijn oog had laten vallen op Tilda Swinton voor zijn nieuwste Chanel-campagne. Die voor de Métiers d'Art-collectie welteverstaan, die in december in Schotland (één van Coco Chanels favoriete plekken waar de collectie dit keer op gebaseerd is) geshowd werd. Daar hoort natuurlijk een op-en-top Schots boegbeeld bij en dat is waar Tilda (met haar Schotse vader en grootouders) om de hoek kwam kijken.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Riccardo Tisci charterde goede vriendinnen Carine Roitfeld en dochter Julia voor Givenchy’s autumn/winter 2013-campagne >

 

LITTLE BLACK TARTAN JACKET

Karl en Tilda – toch al geen onbekenden van elkaar (ze werkten in de jaren negentig al eens samen en de actrice stond model voor The Little Black Jacket-tentoonstelling) – gingen aan de slag en het eindresultaat liegt er niet om. Tilda, die gisteren in een fabuleus Haider Ackermann-pak op de slotavond van het Cannes Film Festival verscheen, is in de campagnebeelden o.a. en profil geportretteerd en uitgedost met platinablonde mohawk in een Schotse ruit à la Chanel. Like! De campagne zal vanaf volgende maand in de grote bladen te zien zijn.

Meest gelezen

 

Bekijk hier Tilda en consorten op de rode loper @ Cannes >