Update: Kate Upton voor Victoria’s Secret

Kate Upton is boos. Heel boos. Victoria’s Secret heeft zonder haar toestemming oude foto’s gebruikt voor de nieuwe catalogus. Woepsie.

Gisteren moesten we even twee keer in onze ogen wrijven toen we Kate Upton in actie voor Victoria’s Secret zagen. Want had de casting director van het lingeriemerk, Sophia Neophitou, ’t model niet onlangs ‘een voetbalvrouw met te blond haar en een gezicht dat iedereen met genoeg geld kan kopen’ genoemd? Juistem.   

 

‘KATE IS FURIOUS!’
We dachten dat Kate U. de moeilijkste niet moest zijn geweest, en zich daarom weer vrolijk in de behaatjes van het merk had gehesen. Nou, think again. Blijkbaar was de 'nieuwe' foto voor Kate ook een grote verrassing, want het kiekje blijkt al geschoten te zijn in 2011, toen ze wél voor de lingeriegigant poseerde. De blondine is volgens insiders ‘woedend’ op Victoria’s Secret, omdat ze haar helemaal niet om toestemming hebben gevraagd voor het klakkeloze hergebruik.

Advertisement - Continue Reading Below

 

‘De foto’s komen uit 2011,’ tiert een bron aan Page Six. ‘Kate staat momenteel niet onder contract bij Victoria’s Secret en ze hebben haar niet ingelicht voordat ze deze foto’s gingen gebruiken.’

 

Och. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

 

Wel een succesverhaal: Doutzen Kroes voor H&M. Hup, op naar de beelden! >