Update: YSL, Lily Aldridge & meer

Nieuwe headlines van het modefront: Yves Saint Laurent krijgt gedenkteken, het neefje van Elizabeth Hurley gaat modellen en Lily Aldridge is het eens met Gisele Bündchen.

Het is alweer vijf jaar geleden dat Yves Saint Laurent overleed aan een hersentumor. Hoogste tijd voor een passend gedenkteken aan de muur van Yves’ huis aan de 55 Rue de Babylone, zo vond partner en rechterhand van de legendarische ontwerper, Pierre Bergé. Zaterdag wordt het plakaat door de burgemeester van Parijs onthuld. Op 10 juni volgt er ook een privé event waar genodigden de visionair zullen 'vieren' d.m.v. muzikale optredens en ook Guillaume Gallienne, de acteur die Yves zal vertolken in de aankomende Saint Laurent-biopic zal een bijdrage leveren.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Elizabeth Hurleys neefje, Miles Hurley, duikt naast zijn tante in de spotlights. Het 16-jarige Londense knulletje tekende een modellencontract bij Next Model Management. Het modellenbureau hield Miles al sinds zijn dertiende, toen-ie gescout werd bij Camden Market, in de smiezen. Het is de bedoeling dat hij volgende maand al te spotten is op menig mannencatwalk.

 

Na Beyoncé en Gisele Bündchen laat nu ook Lily Aldridge zich uit over het photoshopgedrag van de grote merken. ‘Ik denk dat Gisele zoiets had van er is geen rauwheid meer, zoals de kleine gekke dingen,’ zo vertelt de Victoria’s Secret Angel aan Huffington Post. ‘Ik heb een spleetje tussen mijn tanden en soms shoppen ze dat weg. But I love my teeth. You know, that’s me.

 

Meer verzameld nieuws van vandaag: Josh’ nieuwe liefde, Rihanna’s lipstick & trailer Machete Kills >