Pat en Anna voor Zac Posen

Zac Posen strikte modellen Pat Cleveland en Anna Von Ravenstein voor het lookbook van zijn resortcollectie. En daarmee is de zoveelste moeder-dochter campagnekiek een feit.

Het lijkt wel een trend in campagneland: moeders en dochters fotograferen voor ads of lookbooks. H&M deed het al eens, met Jerry Hall en Georgia May Jagger en ook Givenchy's Riccardo Tisci heeft er een handje van (remember Mariacarla Boscono met babydochter en onlangs nog fameus duo Carine Roitfeld en Julia Restoin-Roitfeld voor a/w 2013?). Zac Posen zag zoiets ook wel zitten en strikte model Pat Cleveland en dochterlief (en eveneens model) Anna Von Ravenstein.
 
JONG EN OUD
'Ik ben enorm trots dat ik moeder en dochter Pat en Anna mocht fotograferen,' vertelde de Amerikaanse designer tijdens de persconferentie van zijn resortcollectie, die geheel geïnspireerd is op jarendertigtuinfeesten. 'Het was een magisch moment, het voelde zo iconisch. Alsof we aan het publiek uitlegden wat de leeftijdscategorie van mode tegenwoordig is.' Jawel, met de 61 jaar van Pat en de 24 lentes van Anna is mode door de bril van Posen nog altijd voor 'jong en oud'. True that, Zac.
 
Donderdagmiddagkijkvoer! De tweede Secret Garden-film van Dior kwam vandaag uit >

Advertisement - Continue Reading Below