Sarah Jessica Parker komt met schoenenlijn

Heet! Sarah Jessica Parker zet het op een ontwerpen met Manolo Blahnik.

In Carrie Bradshaws fabuleuze schoenen staan was nog nooit zo makkelijk. Sarah Jessica Parker slaat de handen ineen met de directeur van Manolo Blahnik en komt met een eigen schoenenlijn. Mogen we even Rachel Zoe quoten? I die!

 

IF THE SHOE FITS…
Enne, vergeet Sarah Jessica Parkers Bitten-schoeisellijn voor Steve & Barry's maar heel snel. Dit is de real deal. Plots, op de 15e verjaardag van Sex and the Citybekijk hier onze héérlijke (al zeggen we het zelf) ode aan de beste tv-serie ooit – doet Sarah Jessica aan Vogue US uit de doeken dat ze met eigen Manolo-muiltjes op de proppen komt.

Advertisement - Continue Reading Below

 

‘Op een rare manier denk ik dat mensen het altijd al van me verwachtten door Carrie Bradshaw,’ vertelt SJP aan Vogue.com. ‘Haar liefde voor schoenen heeft ervoor gezorgd dat ik ook een liefde voor schoenen heb ontwikkeld. Ik droeg iedere keer een nieuw paar en dan krijg je vanzelf wel oog voor mooie schoenen.’

 

Maar er is meer! De modische actrice ontwerpt meteen ook nog een paar tassen en trenchcoats die je perfect kunt combineren met de muiltjes. Waar kunnen we onze bestelling doorgeven?

 

Begin volgend jaar moeten Sarah Jessica Parkers ontwerpen exclusief bij warenhuis Nordstrom in de schappen liggen onder de naam SJP. Prijzen voor de schoenen lopen van $200 tot $300 en de andere items gaan voor max $700 over de toonbank.