V&R-winkel in Parijs, Lacoste is 80 en meer

V&R opent naar verluidt een winkel in Parijs, Rag & Bone gaf (oud-)topmodel Bridget Hall een camera voor hun DIY-project, Lacoste kreeg negen héle luxe verjaardagscadeaus en een nieuwe luxe vintage webwinkel neemt het wereldwijde web over.

Meest gelezen

> Hollands designduo Viktor & Rolf opent naar verluidt binnenkort een eigen winkel aan de beroemde Rue Saint-Honoré in Parijs. De mannen showen al jaren hun nieuwe collecties in de Franse hoofdstad, maar hebben er nog geen boetiek. Heel ongeloofwaardig is het gerucht niet, aangezien Viktor en Rolf deze zomer ook hun comeback maken op het coutureplankier van Parijs.

 

> Je geeft een model een camera, een tas vol kleren en een heuleboel vrijheid: dat is het Do It Yourself-project van Rag & Bone. Nieuwste gezicht: Bridget Hall. Van een hot tub in het bos en een strandhuis tot een appartement in New York; het 35-jarige model trok alles uit de kast voor een toffe serie. Hoe ze in de mood kwam? 'We luisterden naar Jay-Z en Alabama Shakes op EHM (het beste radiostation ooit). We hadden bacon cheeseburgers, bier, goede wijn, veel plezier en een good ol' time met vrienden – dat is alles wat ik nodig had om geïnspireerd te raken.' Een model, bier en cheeseburgers… Wij houden ervan. {Telegraph}
 
> Hiep, hiep, hoera! Lacoste viert zijn 80e verjaardag, en speciaal daarvoor kropen de designteams van negen Franse luxe merken in de designpen om een ode te brengen aan het sportieve label. Zo ontwierp Hermès een tas van krokodillenleer, mét speciaal vak voor een tennisracket, creëerde Boucheron twee krokodillenbroches van diamant en smaragd en bakte Fauchon eclairs met chocoladetopping, die de textuur van de beroemde poloshirts hebben. Zien? Van 10 tot 15 juni bekijk je de negen stukken in Colette te Parijs. Bekijk de beelden hier > {WWD}
 
> Het belooft de Net-A-Porter van de vintagewereld te worden; Elvira Vintage. Het vintage paradijs van Tori Steinberg en Sophie Scrimgeour was offline al een hit, maar gaat nu de wereld veroveren middels het web. Céline, Saint Laurent of Valentino; voor prachtige vintage stukken van grote modehuizen surf je nu direct naar deze website: Elvira Vintage.

Advertisement - Continue Reading Below

 

> Last but not least spotten we vandaag het nieuwe campagnefilmpje van Dior a/w 2013, waarvoor de Belgische elektrovrienden van Raf Simons, de band Goose, de muziek mochten verzorgen. De clip, opgenomen in de Opéra Garnier in Parijs, werd geregisseerd door eveneens landgenoot Willy Vanderperre. Bekijk ‘m hieronder en lees hier ook meteen wat de frontman van Goose, Mickael Karkousse, aan ons vertelde over zijn band met Dior en Raf Simons.

Meest gelezen

 
Nieuwsflits! Balenciaga's tweede campagnebeeld, Joan Smalls voor Net-A-Porter en meer >