Marc Jacobs voor Coach?

De geruchtenmolen draait op volle toeren; gaat Marc Jacobs voor Coach ontwerpen?

Gezocht: nieuwe hoofdontwerper voor Coach. Nu bekend is dat Reed Krakoff in juni 2014 zijn Coach-designpen zal neerleggen om zich volledig te richten op zijn eigen label, zijn ze bij Coach Inc. naarstig op zoek naar een opvolger.
 
Coach Inc. bracht eerder dit jaar nieuws dat ze flink uitbreiden: een ready-to-wear-collectie, outerwear, horloges en juwelen staan op het program >
 
Met als gevolg dat flink wat designers in de wandelgangen als mogelijke nieuwe hoofdontwerper worden genoemd. Zowel Nicolas Ghesquière en Chloé's creatief directeur Clare Waight Keller als Derek Lam, Philip Lim en Emma Hill – waarvan vanmorgen bekend werd dat ze weggaat bij Mulberry – komen voorbij. En vooral de nieuwste toevoeging aan de lijst van potentiëlen doet de wenkbrauwen fronsen: Marc Jacobs.
 
WEG BIJ VUITTON?
Weet Coach Inc. meer dan de rest van de modewereld? Feit is namelijk dat Jacobs' contract bij Louis Vuitton aan het einde van dit jaar afloopt. Kan hij op een verlenging rekenen bij zijn werkgever sinds 1997 of is de ontwerper inderdaad op zoek naar een nieuwe klus? We zullen het gauw genoeg weten.
 
Nieuwsflits! Karl doet weer een Kuote, Cavalli schrijft een boek en meer >

Advertisement - Continue Reading Below