Rachel Zoe lanceert mode-app

Stilist van de sterren Rachel Zoe slaat de handen ineen met gamebedrijf Crowdstar voor een bijzondere app.

Karl Lagerfeld, eat your heart out. Je bent namelijk niet meer de enige met een eigen game. Rachel Zoe schoof ook aan achter de tafel van een gamebedrijf en creëerde een een verslavend foefje. De naam? Covet Fashion, een app die naast hartstikke leuk ook nog eens enorm modisch verantwoord is. Twee vliegen in één klap, dus.
 
COVET FASHION
Remember de tijd dat je nog papieren poppetjes en kleding moest uitknippen om je favoriete look samen te stellen? Dat is vanaf nu verleden tijd. In Covet Fashion behang je virtuele modellen met de mooiste items. Bonus: de items in de app zijn geen fictieve kledingstukken. De collecties van meer dan zestig designers en labels zijn in de app terug te vinden (Rebecca Minkoff! Dannijo! Mara Hoffman!). Bevalt je look, dan kan je dus met één klik op de knop je favorieten kopen. Reuze handig.
 
Met jouw perfecte, virtuele look kun je ook nog eens mee doen aan de stylingwedstrijden van de app. Zo kun je 'geldprijzen' winnen – die je binnen de app weer kunt gebruiken – maar ook echte prijzen. Misschien wijst jurylid Rachel Zoe jou wel als winnaar aan.
 
Vanaf begin juli is de app te downloaden in de App store. In de gaten houden dus. Helaas is-ie (nog) niet verkrijgbaar voor Android-gebruikers.
 
Meer leuks! Marc Jacobs' hond Neville heeft een eigen Instagram >

Advertisement - Continue Reading Below