Video: Sienna & Tom voor Burberry

Smoking! Stijlicoon Sienna Miller en haar lief Tom Sturridge zetten de bloemetjes buiten in Burberry’s nieuwste campagne.

Britser en hipper dan Sienna en Tom krijg je het haast niet. Geen opgetrokken wenkbrauw te vinden dus, wanneer die twee poseren voor Burberry. Christopher Bailey trok het gelukkige koppel aan de designermouw voor zijn herfstcampagne et voilà, het resultaat is nu uit de doeken gedaan.

 

BURBERRY’S KUSJES
De twee kersverse ouders van Marlowe schitteren voor het eerst samen in een campagne en smoochen er goed op los. Tel daar de prachtige stem van Tom Odell (lees hier ons interview met het kersverse talent!), met zijn fabelhafte nummer Hold Me bij op, en je hebt een campagnevideo die wel een paar keer op repeat mag. Oh, die fraaie Burberry-items zijn natuurlijk ook een lust voor het oog.  

Advertisement - Continue Reading Below

 

Zien: de modische wintercampagnes van 2013 so far >

 

De Burberry-campagne van Sienna en Tom – die werd geschoten door niemand minder dan Mario Testino – is bovendien onderdeel van het Burberry Kisses-project; waarbij je digitaal kusjes naar elkaar kunt sturen. ‘Dit was een shoot vol met liefde en gelach,’ verklaart Christopher Bailey al zwijmelend in de persverklaring. ‘Het was echt een cadeautje om met Sienna en Tom te mogen samenwerken en hun magie samen te mogen vastleggen.’

Meest gelezen

 

Bekijk het romantische resultaat hieronder…