Chanels nieuwe short film

Topmodellen, mooie accessoires en heel veel jaloersmakende outfits. Dat zit er in de nieuwste Chanel-film Women Only.

Meest gelezen

Karl Lagerfeld heeft een nieuw staaltje mysterieus filmwerk het wereldwijde web op gegooid. Ditmaal in de vorm van de korte film Women Only. Topmodellen als Cara Delevingne, Edie Campbell en Lindsey Wixson werden ervoor opgetrommeld.
 
GIRLS' NIGHT OUT
Ook der Karl zelf heeft een bijrolletje in de film. Als rasechte portier bij een theater waar de film zich afspeelt, weert hij een bebaarde man van zijn speciaal georganiseerde girls' night. Alleen vrouwen zijn de gelukkigen die zijn 'nieuwe film' mogen zien. Terwijl ze naar beneden togen om plaats te nemen in de bioscoopzaal, zou je door de onheilspellende muziek (lees: die van een thriller uit het B-genre) bijna het ergste verwachten. Maar – gelukkig – niets is minder waar. Terwijl de modellen kletsen en Cara nog even een foto maakt van haar Karl-pop, worden wij als kijkers getrakteerd op flink wat scoops van de aankomende herfstcollectie. Like!
 
PS - De short film is niet de enige video die in de bomvolle agenda van Karl staat. Voor zijn aankomende Métiers d'Art-show in december wil de ontwerper een korte film maken over de periode waarin Gabrielle 'Coco' Chanel doorbrak in Amerika. Bekende koppen Rupert Everett en Arielle Dombasle hebben al een rol gescoord in de mini-docu.
 
Vanaf vandaag in de schappen: de capsulecollectie van Karl Lagerfeld X Tokidoki >
 
Benieuwd geworden naar de video Women Only? Scroll naar beneden en press play.
 
WOMEN ONLY

Advertisement - Continue Reading Below