Pénelope Cruz en zus voor Loewe

Nieuwste trend in modeland: cast een familie voor je campagne of modeproject.

Na de familiekiekjes van moeder en dochter Carine Roitfeld en Julia Restoin-Roitfeld voor Givenchy, en Pat Cleveland en Anna Von Ravenstein voor Zac Posens lookbook, kunnen ook de zussen Pénelope en Mónica Cruz, na hun noeste arbeid voor Mango, hun tweede modische samenwerking op hun bomvolle curriculum vitae zetten.
 
SISTER ACT
De zusters kropen bij het Spaanse label Loewewaar Stuart Vevers binnenkort vertrekt om de nieuwe creatief directeur van Coach te worden – achter de tekentafel om een stijlvolle tas te ontwerpen. 'We wilden iets speciaals, maar ook iets praktisch doen,' legt Pénelope uit aan WWD. 'En iets ontwerpen met onmiskenbare Spaanse elementen erin.' Mónica vult aan: 'We wilden een tas die handig zou zijn voor vrouwen die veel spullen mee moeten nemen, maar ze ook altijd bij de hand moeten hebben.' Het resultaat werd The Cruz, een schoudertas met vakken aan de buitenkant.
 
De tas zal in verschillende kleuren in Loewe-winkels komen te liggen vanaf 1 november van dit jaar. Ook zullen er kleine en grote portemonnees te koop zijn, helemaal in de stijl van de The Cruz-tas.
 
Zien! Tortelduifjes Sienna Miller en Tom Sturridge schitteren in Burberry's nieuwste campagne >

Advertisement - Continue Reading Below