Urban Outfitters opent lifestylewinkel

Het is nieuw, tof en enorm; Urban Outfitters opent een machtig grote winkel mét lifestyle center.

Goed nieuws uit The Big Apple: Urban Outfitters opent daar in september een nieuw, reusachtig filiaal. En dan bedoelen we ook echt reusachtig; de shop is met maar liefst 52.704 m2 oppervlakte, verdeeld over drie verdiepingen, de grootste Urban Outfitters ooit.
     

Zet vast wat spaargeld opzij, want al die – nu nog – vrije meters worden vanaf aankomende herfst volledig gevuld met al het steengoede spul van Urban Outfitters. Maar dat is nog niet alles. Naast het hebberigmakende assortiment dat we van de winkel gewend zijn (lees: knappe ontwerpen van (jonge) designers, arty boeken en kekke gadgets) krijgt dit Urban Outfitters-filiaal nog iets extra’s. ‘Een innovatief nieuw lifestyle center-concept met nieuwe dingen die het label niet eerder gedaan heeft,’ aldus Anthony Malkin, de president van Malkin Holdings – de holding waar Urban Outfitters onder valt, aan WWD.

Advertisement - Continue Reading Below

    
SPAARGELD
We horen je denken: lifestyle center-concept? Helaasch, voor Malkin een weet, voor ons ook nog een groot mysterie; team Urban Outfitters houdt de lippen nog stevig op elkaar. Vanaf september kun je met eigen (ekster)ogen zien hoe het filiaal @ 1333 Broadway in New York eruit ziet. In de tussentijd beginnen wij vast met sparen. En hopen dat dit concept vliegensvlug overwaait naar de Amsterdamse Urban Outfitters in the making.
       
Alle hotspots van New York op een rij >