Covermodel: Iris van Berne

ELLE’s verse augustusnummer ligt nu(!) in de winkel. Met op de cover de knappe Iris van Berne. 

Mogen we even voorstellen: Iris van Berne. 22, Nederlands, blond, lang en knap én covermodel van ELLE’s fonkelnieuwe augustusnummer. Ze is ontdekt via Hyves door het bureau Code Model Management en sinds 2011 gaat het model als een speer. Met haar lange benen paradeerde ze onder andere op het catwalkplankier voor – heb je even? – Valentino, Chanel, Céline, Acne, Sonia Rykiel, Lanvin, Viktor & Rolf Haute Couture en vele anderen. Ook voor de lens van de camera doet Iris van Berne het goed. De beauty van Hollandse bodem sleepte onder andere campagnes voor Oscar de la Renta en Gant in de wacht.

Advertisement - Continue Reading Below

   
Bekijk hier de 25 mooiste looks van de afgelopen haute couture-week >

   
En nu staat ze dus op ELLE’s bomvolle augustuseditie. Tijdens de shoot trokken we haar natuurlijk even aan haar jasje. Zo liet ze los dat modellen heus wel eten (‘Ik kan niet zonder kroketten, snoepjes, dropjes en chocola.’) en dat ze kippenvel kreeg van Miuccia Prada’s lovende woorden (‘Ze keek me aan, zei: "You look beautiful" en gaf me een licht duwtje de catwalk op.’). Ook verklapte ze dat ze tijdens fashion week regelmatig last heeft van nare dromen (‘Megalang in de stoel zitten voor haar en make-up is goed nachtmerriemateriaal.’).

Meest gelezen

   
ELLE augustus heeft een gratis trendgids! >

    
Meer lezen over Iris van Berne? Ren dan als de wiedeweerga naar de dichtstbijzijnde kiosk en haal de nieuwe ELLE voor € 4,99. Blader direct naar pagina 6 en ontdek onder andere wat er op Iris’ bucketlist staat en hoe ze in shape blijft.

    
PS - Iris van Berne heeft Twitter. Volg haar via @irisvberne. En volg dan ook meteen @ELLE_NL voor de laatste mode-, beauty- en lifestyleupdates!