Rika en Matches creëren expo

Wat hebben Julianne Moore, Dree Hemingway en Joséphine de La Baume met elkaar gemeen? Ze zijn allen gecast voor Matches' en Rika's expo.

Matchesfashion.com en Rika slaan de handen ineen om een stel sterke en inspirerende vrouwen in de spotlights te tillen. Voor hun nieuwe project 'Iron Girl' hebben de twee retailers power women gecast en voor de camera van Helena Christensen en Jen Carey gezet.
 
IRON GIRL
Onder andere Julianne Moore, Caroline de Maigret, Lucie de la Falaise, Joséphine de La Baume en Helena Christensen herself hesen zich in de kenmerkende Iron Girl-trui uit de a/w 2013-collectie van Rika om te poseren voor de expo. Het bleek nog een flinke klus om te kiezen wie de eer kregen om aan het project mee te doen, vertelt Rika-oprichter Ulrika Lundgren aan Style.com. 'Ik keek naar vrouwen die zich bewust zijn van wie ze zijn. Ze hebben een tijdloze stijl, met een ingetogen maar cool nonchalant randje, die mensen om hen heen inspireert.'
 
In ELLE's augustusnummer (nu in de winkel!) lees je een uitgebreid interview met Rika's Ulrika Lundgren >
 
Vanaf vandaag zal de online expo te bezichtigen zijn op Matchesfashion.com, waar je tevens de statement sweater die de dames dragen kunt kopen (à € 142). (Wel even opletten: de kobaltblauwe trui is limited edition.) Ook verschijnt de hele spread in het septembernummer van Rika Magazine.
 
Helena Christensen gaat ook de winnaar van Specsavers' Brildrager van het Jaar-verkiezing fotograferen >

Advertisement - Continue Reading Below