Carine chartert Karl, Ralph Lauren naar Parijs en meer

Carine Roitfeld strikt Ome Karl als fotograaf, Ralph Lauren zet zich in voor een Parijse school en Stella McCartney neemt je mee achter de schermen.

Ondanks dat Karl Lagerfeld enorm druk is (met het maken van kaarsen, bijvoorbeeld), is het Carine Roitfeld toch gelukt om de beste man te strikken voor een nieuwe klus. Hij zal een editorial schieten voor het Amerikaanse Harper's Bazaar, het magazine waar Roitfeld sinds drie seizoenen internationaal fashion director is. In augustus zullen de resultaten in het blad te bezichtigen zijn.
 
Todd Lynn gaat zijn allereerste high street collectie ontwerpen >
 
Ralph Lauren steekt de grote plas over voor een tripje naar Europa's modehoofdstad; Parijs. Op het program staat een flinke restauratie van één van de kunstacademies aldaar. Met fondsen van de Ralph Lauren Corporation wordt de École Nationale Supérieure des Beaux-Arts van top tot teen opgeknapt. Kick-off van het twee jaar durende project is een modeshow op 8 oktober. {WWD}
 
Een average wijk in West Londen kreeg laatst een flinke dosis mode voorgeschoteld toen Stella McCartney langskwam om er een gloedjenieuwe campagne te schieten. Gigantische, gekleurde borden, de mooiste jassen (in een zwembad!) en een kritische Stella komen allen voorbij in het campagnefilmpje. Bekijk het vooral zelf even hieronder.
 
Zien! Alle wintercampagnes van 2013 >
 
STELLA MCCARTNEY A/W 2013-CAMPAGNE

Advertisement - Continue Reading Below