Stopt Dolce & Gabbana?

Stop de persen! Wordt de stekker uit modelabel Dolce & Gabbana getrokken?

Je hebt het vast meegekregen: de heren Dolce & Gabbana liggen onder vuur. De reden? Ze zouden voor meer dan € 400 miljoen euro aan belasting hebben ontdoken. De opgelegde straf? Een gevangenisstraf van een jaar en acht maanden. Én een fikse (lees: een flink tal miljoenen) boete.
              
Miley Cyrus gaat met de billen bloot voor Marc Jacobs >
              
ACHTER GESLOTEN MODEDEUREN
Daar waren de Italiaanse modeontwerpers het niet mee eens, en uit protest besloten ze alle winkels in Milaan tijdig te sluiten. Maar! Nu lijkt het erop alsof álle (juist, álle!) winkels van Dolce & Gabbana de deuren gaan sluiten.
         
If we deserved the sentence, there would be nothing to say,’ sprak Stefano Gabbana plechtig tegen Telegraph. ‘But we do not deserve it, and so unfortunately we would have to close.’
  
Betekent dit het einde van Dolce & Gabbana? Laten we hopen van niet. Ach, never a dull day in modeland.
       
PS - De heren spenderen overigens de laatste meer tijd in de rechtbank dan achter de ontwerptafel. Dolce & Gabbana zijn aangeklaagd voor een copycat-actie door Hollywoodacteur Peter Fonda, wiens afbeelding was gebruikt op T-shirts. De Italiaanse modemakers lieten echter vandaag weten dat ze een legaal contract hebben met Sony Pictures Consumer Products Inc., welke de rechten van de zou beelden beheren. Phew, dat scheelt weer een flinke duit.
         
                

Advertisement - Continue Reading Below