COS X Serpentine

Deze zomer steunt COS de Serpentine Gallery Park Nights en dat wordt gevierd met een limited edition shirt.

Een reeks avonden gevuld met kunst, muziek, mode, films en dialoog, dat zijn de Park Nights van de wereldberoemde Londense Serpentine Gallery. De locatie van dit event, een tijdelijk paviljoen in Hyde Park, werd ditmaal ontworpen door de Japanse architect Sou Fujimoto. En ook modeketen COS draagt haar steentje bij.

 
COS ? ART
Serpentine Gallery en COS zijn een match made in heaven, aldus Head of Womenswear Design Karin Gustafsson. 'As a brand inspired by the arts, The Serpentine particularly appealed to us', zo stelt de ontwerpster. Om de samenwerking te vieren werden er twee limited edition shirts ontworpen, geïnspireerd door de architectonische lijnen van het paviljoen.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Het klassieke shirt is een key item in de collecties van COS: veelzijdig, tijdloos en onmisbaar in de garderobe van iedere man of vrouw. Deze zachtblauwe uitvoering matcht perfect met het ontwerp van het zomerpaviljoen en is voorzien van kleine moderne details. Het damesmodel kost € 59, de herenversie € 69. Je koopt ze online óf in Londen, mocht je toevallig langswippen.

 

Collegaketen H&M strikte it-Brit Suki Waterhouse voor haar nieuwste Divided-campagne >