Henry Hollands ijscowagen

Het mag dan wel een ijscowagen zijn, Henry Holland verkoopt geen bevroren snacks, maar modische waren in zijn nieuwe truck.

Henry Holland gaat de straten van Londen en Manchester op om zijn House of Holland-kledij aan de man te brengen. Natuurlijk doet-ie dat geheel in stijl, en wel met een reuze kleurrijke ijscowagen die de naam Mr. Quiffy draagt – naar de haarstijl van Mr. Holland himself. De reden? Het vieren van zijn gloedjenieuwe website die vrijdag live gaat – en ook een beetje als test of hij een eigen flagshipstore zal openen.
 
MR. QUIFFY
Geen ijs dus, maar wat kun je wél kopen bij de truck? Een te gekke (limited edition) kledingcollectie met shirts, shorts en jurkjes vol polkadots en slogans. Maar ook iPhone-hoesjes, sieraden, petten en (zonne)brillen zitten in het pakket. Prijzen variëren van € 17 tot € 174. Wat lager dan normaal, maar dat heeft een reden. 'After all, we're asking people to buy from the back of a van,' vertelt de Britse designer aan London Evening Standard.
 
Mocht je dus tussen 2 augustus en 22 september in Londen zijn, hou dan vooral het tourschema van de ijscowagen in de gaten. Meer info vind je op www.houseofholland.co.uk. (Psst.. misschien spot je Henry Holland zelf wel achter het stuur, gezien elk personeelslid minstens één keer een tochtje moet maken.)
 
Neem een kijkje in het ontwerpproces van Pierre Hardy >

Advertisement - Continue Reading Below