Vanity Fair Best Dressed 2013

Who’s hot en who’s not. Kerry Washington is in ieder geval hot, zij prijkt bovenaan de Vanity Fair International Best Dressed-lijst van 2013.

Spanning en sensatie! Welke celebs hebben dit jaar de uiterst strenge selectie gehaald? Onder andere: een First Lady, een Rolling Stone (ja heus), drie topatleten en een hele bende andere acteurs, muzikanten en famous faces.

 

LEADING LADY

En de eerste plaats is voor: Kerry Washington. Hulde! De actrice verscheen in het ene na het andere fabuleuze ensemble (Miu Miu, Stella McCartney, Marchesa) op de rode loper en stoot met haar looks de Duchess of Cambridge, Kate Middleton, van haar modetroon.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Bekijk hier de zwangerschapsstijl van Kate Middleton >

 

Maar, niet getreurd voor Kate. Zelfs hoogzwanger zag ze er (in zwangerschapsoutfits van o.a. Alexander McQueen en Mulberry) uit om door een ringetje te halen en zo sleept ze een eervolle vermelding in de wacht. Net als koninklijke collega’s Prinses Letizia van Spanje en Prinses Madeleine van Zweden overigens.

 

OPVALLENDE VERSCHIJNING

Grote afwezige op de lijst is Amerika’s First Lady, Michelle Obama. Haar plaats lijkt ingepikt door Peng Liyuan, de vrouw van Chinese president Xi Jingping. Ook op de lijst dit jaar: Rolling Stone Keith Richard, basketballer Lebron James en ijshockey goalie Henrik Lundqvist. Juist ja…

Meest gelezen

 

De hele lijst zien? Kijk dan hier >

  

PS - Dit jaar staan er voor het eerst twee niet-beroemdheden op de lijst: modeblogger Hallie Swanson en interieurontwerper Darren Henault.Vanity Fair riep haar lezers op fashionable foto’s van zichzelf in te sturen. Uit alle inzendingen werden één man en één vrouw gekozen die vereerd zijn met een plekje op de lijst. The best of the rest vind je hier.