Suri Cruise is rolmodel

Copycat-alarm! Kids kopiëren massaal de hakkenobsessie van Suri Cruise.

Suri Cruise, je weet wel, de dochter van Tom Cruise en Katie Holmes, creëert een ware hype in The USA. Aan de hand van moeder Katie gaat de zevenjarige immer in designerkledij over straat, met een tas om de arm en hakken aan de voet. Hakken? Mais oui. Van peep-toes tot queenies – de kleine spruit draagt het allemaal.

 

THAT SH*T CRAY
En Suri is niet meer de enige. Dankzij het meiske is er een ware rage ontstaan onder haar leeftijdgenoten. ‘Mijn dochter is geobsedeerd door alle hakken. Ik heb laatst nog een paar gouden sneakers met pailletten en een sleehak moeten kopen voor haar,’ aldus een willekeurige moeder tegen NYTimes. Designerhuizen spelen daar graag op in. Zo heeft GAP flipflops met sleehak en sneakerswedges voor kids in het assortiment, Michael Kors en Stuart Weitzman verkopen espadrilles met zilveren en gouden bandjes en een sleehak van ruim vier centimeter. Really?
   

Advertisement - Continue Reading Below

MINI ME-TREND
Volgens NYTimes is deze rage een onderdeel van de zogenoemde mini me-trend. ‘Mode en accessoires zijn nu niet alleen maar voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Hoe onhandig het ook is in een speels kinderleven’ vertelt de krant. Typisch een gevalletje ‘vroeger was alles beter’. Hoe lang zal het duren voordat Beckhams twee jarige dochter Harper op hakken verschijnt?
   

Bekijk hier Harper Beckhams goedgevulde garderobe in een stylefile >