De campagnes van Barneys en JW Anderson & de rentree van de badslipper

Het laatste nieuws uit campagneland.

Meest gelezen

So gorge! Luxe warenhuis Barneys New York haakt in op de wintercampagne-mania en lanceert een serie kunstige foto’s, geschoten door Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin, van model, zangeres en dochter van Jane Birkin, Lou Doillon. Op de foto’s poseert Lou (in designerwaar van o.a. Proenza Schouler) samen met een levensgrote marionetpop met haar eigen gezicht. Van het zogenaamde alter ego-concept volgt later nog een video van Inez en Vinoodh (met muziek van Lou) en een etalage-inrichting. Bekijk alle foto's hier.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Over in het oog springende campagnes gesproken: redactiefavoriet J.W. Anderson lanceerde vandaag zijn aller-aller-allereerste mode-ads. De jonge Ierse designer wurmt zich hiermee weer een stapje verder richting modehuisstatus en is zelf dolblij met het eindresultaat. Bekijk ’t hier.

 

De badslipper maakt écht zijn rentree (of moeten we zeggen entree?) in modeland. Het navy-witte rubberen ding werd onlangs in modeshoots gecombineerd met witte sokken en designerkledij, en daar speelt Adidas Originals (al jaren producent van het schoeisel) handig op in met onderstaande campagnefoto. Die overigens éigenlijk gaat om het shirt, want: onderdeel de nieuwe exclusieve Run DMC Superstar 80’s-lijn (vanaf september verkrijgbaar).

Meest gelezen

 

Meer winterse campagnepracht >