Nu in de winkel: ELLE's septembernummer!

598 gram is-ie, dubbeldik en bommetjevol mode!

Een nieuw seizoen is het beste excuus voor het kopen van een nieuwe garderobe, nietwaar? ELLE’s extra dikke modenummer geeft je een fikse dosis inspiratie!
 

BIGGETJESROZE
De herfst is alles behalve saai en somber. Biggetjesroze wordt bijvoorbeeld een hit en we presenteren deze trend op drie verschillende manieren. Ingetogen, donkere, matte kleuren, breisels en basics krijgen tegenwicht van lak, glans, studs en accessoires.
 
Deze maand besteden we ook extra aandacht aan modellen. Modellenscouts verklappen het geheim achter een topmodellencarrière en alle ins & outs over het leven van een Cara Delevingne, Karlie Kloss en Jourdan Dunn. Ook sprak ELLE actrice Cate Blanchett, het gezicht van de nieuwste geur van Giorgio Armani. En model Charlotte Free doet een voorzet met de hits van het nieuwe seizoen. Waar combineer je ze mee? Hoe maak je ze eigen?
  
VERDER IN DIT NUMMER:
> Alles uit de kast van: hoofdredacteur Cécile Narinx (bekijk hier een sneak peek >)
> Goeie goed: in welke outfit ben jij op je mooist?
> Interviews: Maggie Gyllenhaal (check hier haar beste outfits) & Eva van de Wijdeven
> Extra veel modeseries: alle trends van het nieuwe seizoen komen voorbij
> En nog veel meer…
  
CADEAUTJE?
Bij een jaarabonnement krijg je een soepele leren/suède tas met luipaardprint van Cowboysbag t.w.v. € 149,95 cadeau. Nu samen voor maar € 69,95. Scoren, die deal! >

Advertisement - Continue Reading Below