Trailer: Carine Roitfelds docu Mademoiselle C

Kijkvoer! Carine Roitfeld maakt deze maandagmorgen beter door de trailer van haar kersverse documentaire Mademoiselle C prijs te geven.

Meest gelezen

Wat we kunnen verwachten van de modische film? Een rolprent die lijkt op de Franse versie van The September Issue, maar dan met nog meer fotoshoots, celebs, bekende ontwerpers en modellen. Én een kijkje in Carine's persoonlijke leven (denk: haar rol als meeste stijlvolle oma van het noordelijk halfrond).
 
CR FASHION BOOK
Regisseur Fabien Constant neemt een ieder mee achter de schermen bij de lancering van Roitfelds magazine CR Fashion Book. Naast alle stress die daar bij komt kijken (een model dat last-minute afzegt, bijvoorbeeld), worden ook de mooiste vriendschappen met de heetste designers vastgelegd. Zo noemt Tom Ford haar 'the ideal woman' en vertelt Lanvins Alber Elbaz lovend dat het 58-jarige stijlicoon een 'true dreamer' is, waar hij niet meer dan liefde en respect voor kent. Aww.
 
Afijn, kijk de trailer vooral zelf even onderaan deze pagina. Op de volledige film is het nog even wachten, die gaat pas op 11 september in première. Dezelfde maand zal hij te zien zijn tijdens EYE Amsterdams programma Film Fashion Fabulous, waarvan we de ins & outs – natuurlijk – nog voor je op een rij zullen zetten.
 
Zien: Carine Roitfeld en Karl Lagerfeld voor Harper's Bazaar >
 
PS - Twee minuten video te weinig? Dan hebben we nog een trailer in petto: die van het derde seizoen van de hitserie Homeland. Bomvol bijzondere plottwisten, spannende momenten en opvallende actieshots. Kijken dus.
 
Daar is-ie: de officiële volledige trailer van de biopic Diana >
 
TRAILER MADEMOISELLE C

Advertisement - Continue Reading Below

 

Meest gelezen

 
TRAILER HOMELAND SEIZOEN 3