Anna Dello Russo jogt in D&G, Carine’s filmposter en meer

Kort, kort, kort. Het laatste modenieuws op een rij.

Meest gelezen

Na de officiële trailer eerder deze week is nu ook de filmposter van Carine Roitfelds docu Mademoiselle C op het wereldwijde web verschenen. Starring: de derrière van de stijlvolle Française, een stel benen waar menigeen (van haar leeftijd) jaloers op wordt en een paar torenhoge hakken. Maakt het wachten op de lancering van de film op 11 september toch wat draaglijker.
 
Zien: Carine Roitfeld en Karl Lagerfeld voor Harper's Bazaar >
 
Dacht je dat Anna Dello Russo alleen high fashion droeg tijdens het spektakel dat fashion week heet? Think again. Zelfs tijdens het sporten houdt de excentrieke editor-at-large van Vogue Japan vast aan haar strenge moderegime. Ze is tijdens haar hardlooprondje namelijk gespot in een outfit van Dolce & Gabbana's zomercollectie. Ja, echt. Bekijk de beelden hier >
 
Neem een kijkje in de kledingkast van Anna Dello Russo >
 
Ter ere van de lancering van A|X Armani Exchange's denimlijn (op 16 september!) werd een hele rits modellen opgetrommeld om te schitteren in de nieuwe campagne. Onder andere Neerlands trots Milou Sluis werd door fotograaf Robbie Fimmano vastgelegd op de gevoelige plaat, maar ook modellen Sean O’Pry, Pauline Hoarau, Paolo Anchisi, Hind Sahli en Francisco Peralta klommen voor de camera. Bekijk een eerste beeld van de campagne hieronder.
 

Advertisement - Continue Reading Below