Shop rechtstreeks uit de kast van Sienna Miller

Alarm! Sienna Miller veilt items uit haar kledingkast.

Celebs en goede doelen gaan hand in hand. En dat is maar goed ook. Wat actrice Sienna Miller voor de medemens doet? Haar kledingkast uitruimen. De schat.

 

1 1 = 2
Wat wil het geval? Kledij die door celebs gedragen is, stijgt natuurlijk instant in waarde. Bovendien dragen celebs zelden een outfit nog een tweede maal. Dat hadden ze bij webshop HardlyEverWornIt.com goed in de smiezen. De online winkel in tweedehands mode chartert geregeld bekende koppen (stilisten, celebs, socialites) die wel in zijn voor een grote schoonmaak. En hun laatste gastverkoper is dus niemand minder dan Sienna Miller.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Of nou ja, zo lijkt het. Want Sienna verkoopt stiekem al langere tijd haar afdankertjes via HarlyEverWornIt, maar dan onder pseudoniem ‘VIP113’. Speciaal voor het goede doel wilde ze dit keer wel uit de kast komen. De nieuwbakken moeder van peuter Marlowe doneerde haar Louis Vuitton-tas, een Vera Wang-jas, een Cobra & Bellamy-horloge en een fluffy rode Weardowney-hoed voor de speciale veiling, die vandaag van start is gegaan. Kijk snel op HardlyEverWornIt.com.

 

Stylefile: meer prachtoutfits van Sienna Miller >