Arrivato: nieuwe trailer van Miu Miu’s Women’s Tales

Ook dit jaar verklaart Miu Miu de vrouwheid de liefde tijdens het filmfestival in Venetië met twee korte films. We hebben weer een verse trailer!

Meest gelezen

Verschillende vrouwelijke producenten kregen van het modehuis de opdracht een korte film te maken voor Miu Miu’s filmserie Women’s Tales. Twee films daarvan, The Door van Ava DuVernay’s hand en Le Donne della Vucciria van Hiam Abass, zijn overmorgen tijdens het filmfestival te bewonderen.

 

Psssst, bekijk hier al de complete versie van The Door >

 

LE DONNE DELLE VUCCIRIA

De Palestijnse regisseuse Hiam Abbass heeft deze rolprent voor haar rekening genomen. Le Donne della Vucciria is een Italiaans sprookje gesitueerd in Palermo met in de hoofdrol een coupeuse, poppen en een zangeres. Oh! En een hele bende polkadots rechtstreeks afkomstig uit de herfst/winter-2013-collectie. Bekijk hieronder de trailer die zojuist is vrij gegeven.

Advertisement - Continue Reading Below

 

ODE AAN DE VROUW

Zoals gezegd zullen de films 29 augustus op het filmfestival in Venetië getoond worden. Waarna Miu Miu een aantal debatten verzorgt over vrouwelijke creativiteit. Journaliste en filmmaakster Monica Maggioni zal de gesprekkken leiden en in ieder geval hebben Freida Pinto and Downton Abbey's Michelle Dockery bevestigd te zullen deelnemen.

 

WOMEN’S TALES REVISITED

Vorig jaar liet Miu Miu in het kader van de Women’s Tales de korte prenten The Powder Room, Muta, The Woman Dress en It’s Getting Late op het grote doek in Venetië zien. De hoofdrollen waren toen weggelegd voor de beeldschone Gemma Arterton, Aubrey Plaza, Rinko Kikuchi en Patricia Clarkson.

Meest gelezen

 

HoeZee, Joe Zee maakt een opzienbarend tv-programma >