Eigen label voor Rihanna’s Adam Selman

Adam Selman, de man achter de meesterlijke outfits van Rihanna, lanceert zijn eigen label.

New kid in town? Welnee, Adam Selman is een oudgediende in modeland. Niet alleen verzorgt hij al tijden de tourkostuums voor RiRi, ook was hij hoofdverantwoordelijk voor haar kledinglijn bij River Island. En das niet alles, de beste man verdiende al strepen bij Gwen Stefani's L.A.M.B., Lady Gaga's Monster Ball tour, and Michael Jackson's This Is It tour.

 

IENIEMINIESTRINGBIKINI?

Afijn, na twee jaar Rihanna in kittige outfits te hebben gehuld is het nu tijd voor de grote move. Of nou ja, misschien is de ‘kleine’ move meer op zijn plek. Want ja, er zal feestelijk badgoed RiRi-style in de collectie zitten. De hoofdmoot van de lijn zal overigens wel heel draagbaar zijn, legt de beste man uit. Denk retro lingerie en sportieve invloeden, geïnspireerd op seventies Cosmopolitan-covers en HBO’s supermodelspecial Beautiful Baby, Beautiful. Oké. Dat betekent: sportieve sweatshirts en boxy tops, naast satijnen jurkjes in pastelkleuren en slip dresses.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Waar en wanneer de collectie in de winkel ligt is nog niet helemaal duidelijk. Hij zal zijn s/s 2014-collectie presenteren tijdens New York Fashion Week. Selman hoopt zelf in het schap te komen bij Opening Ceremony, Net-a-Porter en Barneys New York. Wie weet lukt het, stilist Jen Brill staat hem in ieder geval bij.

 

Dingdong: het laatste fashion week-nieuws >