Kim Kardashian op cover CR Fashion Book

U ziet het goed, zo op de vroege ochtend. Kim Kardashian staat écht op de cover van Carine Roitfelds Fashion Book. Het is wat.

Meest gelezen

Van Kate Upton naar Kim Kardashian; Carine weet ze wel uit te zoeken. Het mode-icoon tikte de hoogzwangere realityster op de schouder voor een coverfoto en flinke spread in haar CR Fashion Book, welke twee keer per jaar uitkomt. En zo geschiedde.

 

KOVERSTER KIM K.
Preggers and all sprong Kim K. afgelopen mei voor de camera’s van Karl Lagerfeld (ja echt) en werd ze in de coolste items gehuld door niemand minder dan Givenchy’s Riccardo Tisci. En het - aangeklede - resultaat mag er best wezen (behalve die belly, waarom?). Van een prachtige beige gedrapeerde jas en zwarte sluier tot hip hop-ish petten, gouden tanden(?) en lange shirts. Wij vermoeden dan ook dat vriendlief Kanye een goeie vinger in de modepap heeft gehad.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Carine is in ieder geval in haar nopjes met het resultaat: ‘The images are a precious moment of Kim’s pregnancy that people haven’t seen,’ schrijft ze in haar nieuwste Fashion Book. ‘Pregnancy is something that I always love. It’s about hope and the future and a new baby. This is not something for a gossip magazine that goes into the trash. This is a magazine that is a collector’s item.

Meest gelezen

 

De foto’s werden ‘s avonds geschoten – want, zoals Carine laat weten, ‘Karl likes to shoot in the evening’ – in Karls privéstudio in Cannes, een dag voor het befaamde amfAR gala.

 

CR Fashion Book met Kim Kardashian op de cover ligt vanaf 12 september in de schappen.