Gwyneth Paltrow X Stella McCartney: Goop-lijn

Het was slechts een kwestie van tijd: Stella McCartney en Gwyneth Paltrow lanceren samen een kledinglijn voor Goop.

Modelieveling Stella McCartney en haar BFF, actrice en gezondheidsgoeroe Gwyneth Paltrow zijn samen achter de ontwerptafel gekropen. Het resultaat? Een heuse kledinglijn speciaal voor het platform van Gwyneth: Goop. En tja, dat was te verwachten. Want met een gedeelde voorliefde voor alles wat groen, biologisch en verantwoord is, was het slechts wachten op een dergelijke samenwerking.
            
We complement each other,’ vertelt Gwyneth over de samenwerking aan WWD. ‘It was the right time. We’re very close friends. We were bringing two worlds together and it was important not to force them.
         
KLASSIEKE ITEMS
De capsulecollectie bestaat uit onder andere een klassieke zwarte blazer, een antraciet gebreide jumpsuit, een zwarte jeans en een zwarte wollen broek. De gloednieuwe Stella McCartney Beckett-handtas in zwart, grijs en wit is ook verkrijgbaar. Prijzen beginnen bij € 600.
             
Benieuwd geworden? De lijn wordt officieel op 12 september gelanceerd. En bij het zien van de eerste beelden van de Stella McCartney X Goop-collectie lijkt het ons verstandig om vast een extra spaarrekening aan te maken.
         
Twee andere BFF’s van Stella, Kate Moss en Naomi Campbell, sloegen aan het customizen van een klassieker van Adidas >
        

Advertisement - Continue Reading Below