Nu in de winkel: ELLE Stijlbijbel Najaar 2013

ELLE's Stijlbijbel is dit seizoen maar liefst 260 pagina’s dik! En hij staat weer stampvol kleding en accessoire-inspiratie, waarmee het dik in orde komt met jouw nieuwe najaarsgarderobe. ELLE helpt je graag om dit najaar te stralen, zelfs in baggerweer en sneeuwstormen.

De gloedjenieuwe shoppingeditie laat zien dat trends niet meer het enige modekompas vormen om op te varen. Dit seizoen wordt er daarom opnieuw gedraaid aan het Rad van Stijl, zo helpen wij je bij het samenstellen van een gezonde garderobe die 100% individueel is. De schijf van vijf voor jouw unieke stijl, met genoeg zoetjes, zuurtjes en pepertjes (de hits, de trends en de one-of-a-kinds) en voldoende voedzamere bestanddelen (de tendensen en de classics dus). Eindeloze variatie en succes gegarandeerd.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Alvast door de Stijlbijbel bladeren? Tuurlijk! >

 
OOK IN DIT NUMMER:
> Hello, my name is Ulrike: de stijl van kunstenares en model Ulrike Theusner
> Beast of the southern wild: Een avontuurlijke en ongetemde garderobe vol kleuren en prints en texturen
> Monsterlijk mooi: gevaarlijk gave make-up van 't seizoen
> Killer Katy: Katy Perry over haar nieuwe parfum
> Veel kleding, schoenen, tassen en nog veel, veeeeel meer shopping

Meest gelezen

 

GELOOF JIJ?

Ter ere van de nieuwe Stijlbijbel ging Team ELLE op missie en zette de in Dolce & Gabbana geschoeide voet tussen deuren om modezieltjes te winnen. Bekijk ELLE Stijlbijbel The Movie! >

 
Koop snel deze speciale shoppingeditie van ELLE en fris je garderobe op. Hij ligt vanaf vandaag voor € 5,99 in de winkel.

 
Pssst… Kan jij niet genoeg tassen hebben? Dan hebben we nu een perfecte aanbieding voor je. Bij een jaarabonnenment krijg je een leren tas van O My Bag t.w.v. € 189 cadeau. Nu samen voor maar € 69,95. Maak jezelf of iemand anders blij met die stoere cadeau >

 

Ook zien: the making of ELLE Stijlbijbel The Movie >