Video: Gwyneth en Stella lanceren Goop-lijn

Heel modisch celeb-land stond gisteren in de tuin van Gwyneth Paltrow. Why? Gwyneth en Stella McCartney lanceerden het resultaat van hun samenwerking: de Stella McCartney X Goop-lijn.

Sarah Jessica Parker, Paul McCartney, Cameron Diaz, Cynthia Rowley, Rachel Zoe: allen dronken ze gisteren English tea (of in Camerons geval een aantal shotjes gin) en snoepten ze van (ongetwijfeld suikervrije en supergezonde) Engelse zoetigheden. De reden? BFF’s Gwyneth Paltrow en Stella McCartney toonden het resultaat van hun samenwerking voor Gwyneths platform Goop. De twee zijn namelijk de afgelopen maanden continue samen te vinden geweest in het atelier van Stella met als resultaat een heuse kledinglijn getiteld Stella McCartney X Goop. En dat alles werd op video gezet.
               
SISTERHOOD
Op Goop.com bedankt Gwyneth eenieder voor het vertrouwen en de aanwezigheid en noemt ze Stella haar ‘zus’: ‘Sometimes in life you get a girlfriend who becomes like a sister. Someone who really sees you. Who is as honest with you as they are loving. Who shares a similar world view, who has similar values’. Ahw! De twee bezegelden hun liefde met een intieme kus in het volgende filmpje.
              
De collectie shop je op Goop.com
  

Advertisement - Continue Reading Below

Vers van de pers: het nieuwe kookboek (h)eerlijk van Gwyneth Palthrow >