Nu in de winkel: ELLE's oktobernummer!

Nee, wij gaan niet zielig binnen bibberen bij de centrale verwarming. Het moet en zal een groots en meeslepend najaar worden, met een rijke, warme, aristocratische gloed! Nu in de winkel: ELLE oktober (voor maar € 2,99).

Dit modenummer is gewijd aan het buitenleven, aan lekkere warme jassen en truien, aan dikke sjaals en weldadig tweed. Zie jij jezelf al lopen in een ruige trui, dikke teddy jas of ouderwetse wollen jurk in een ruig landschap? ELLE zeker wel. Vandaar dat ELLE een heel oktobernummer heeft gewijd aan de verlokkingen van park, bos en wildernis en hoe ons voor al die buitenpracht uit te dossen!

 

LOOKS VAN DE STRAAT
Deze maand besteden we ook aandacht aan looks van de straat. Wij lieten ons inspireren door de wijken van Amsterdam – elke buurt kent zo zijn eigen stijl; preppy, netjes, sportief, modieus – en spraken met modeblogger Ivania Carpio.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Meer mooie plaatjes geschoten op straat >

 

VERDER IN DIT NUMMER:
> Man op jacht: Memoires van een versierder
> Beautytrend heeft een poederroze moment
> To-do list: Zien, lezen en doen in oktober
> Sofia Coppola: Over haar nieuwste project: de BB-tas voor Louis Vuitton
> Hocus Focus: Deze hits toveren je garderobe up to date
> En nog veel meer…

 

CADEAUTJE?
Bij een jaarabonnement krijg je een charmante eco-lederen tas met perfect formaat van O My Bag t.w.v. € 189 cadeau. Nu samen voor maar € 69,95. Scoren, die deal >